PALVELUNI

Sisustussuunnittelun kohteena voi olla mikä tahansa kodin tila, kuten oleskelutila, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone, kodinhoitohuone tai vaikkapa terassi. Kotien lisäksi teen suunnitelmia vapaa-ajan asuntoihin sekä tietyin rajoituksin toimitiloihin ja julkisiin tiloihin. Minua voit konsultoida myös kertaluonteisesti pienissäkin sisustuspulmissa tai oman sisustustyylin löytämisessä. Myös etäsuunnittelu on mahdollista.

Sisustussuunnitelma voi sisältää esimerkiksi:

  • pohjaratkaisu- ja tilankäyttösuunnitelman,
  • kiinto- tai irtokalustesuunnitelman,
  • väri- ja pintamateriaalisuunnitelman,
  • tekstiilisuunnitelman,
  • sisustussuunnittelijan tekemän valaistussuunnitelman.

Suunnitelma mukautuu asiakkaan tarpeeseen ja suunniteltavaan tilaan. Suunnittelen mielelläni sekä uudiskohteita että muutoskohteita. Joskus toiveissa on kokonaisvaltainen suunnitelma aina pintamateriaaleista sisustuksen viimeistelyyn. Toisaalla voi olla tarve yksittäisen tilan ilmeen päivittämiseen tai pelkkään kevyeen konsultaatiokäyntiin. 

Jotkin projektit vaativat sisustussuunnittelijan lisäksi muiden ammattilaisten suunnittelutyötä (esim. sähkösuunnittelija, lvi-suunnittelija, kalustesuunnittelija). Kartoitan tarvittavat yhteistyökumppanit projektikohtaisesti.

Jokaisen projektin sisältö ja laajuus kartoitetaan erikseen. Sopimus suunnitteluprojektista syntyy vasta sinun hyväksyttyä lopullisen tarjouksen. Voimme myös edetä askel kerrallaan tekemättä laajempaa projektisuunnitelmaa. Ota yhteyttä tai pyydä alustava tarjous!Tarjoan sisustussuunnittelua myös etänä.

Sisustussuunnittelu etänä tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse ja/tai videosovellusta (esim. Zoom) käyttäen. Teen etäsuunnittelusta kirjallisen tarjouksen. Sopimus etäsuunnittelusta syntyy sinun hyväksyttyä tarjouksen. Katso tästä etäsuunnittelupaketit.


Vinkkivartti

Etkö ole varma, mitä pitäisi tehdä? Kannattaisiko sisustussuunnittelijaa hyödyntää? Vinkkivartti on sinua varten!

Vinkkivartissa voit kertoa puhelimitse tai Zoom-videoyhteydellä sisustussuunnittelun tarpeistasi. Kerron millaista palvelua voisin tilanteeseen tarjota. Vinkkivartti ei velvoita sinua mihinkään. Jos siltä tuntuu, voimme sopia jatkoon esimerkiksi käynnin suunnittelukohteessa tai etäsuunnittelutuokion.