PALVELUT

Palvelut

Sisustussuunnittelu voi kattaa esimerkiksi koko asunnon sisustussuunnittelun tai yhden huoneen sisustussuunnittelua - ja kaikkea tältä väliltä.

Sisustussuunnittelun kohteena voi olla mikä tahansa kodin tila, kuten oleskelutila, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone, kodinhoitohuone tai vaikkapa terassi. Kotien lisäksi teen suunnitelmia vapaa-ajan asuntoihin sekä tietyin rajoituksin toimitiloihin.

Minua voit konsultoida myös kertaluonteisesti, jos kaipaat sisustussuunnittelijaa pieniin sisustuspulmiin tai vaikka oman sisustustyylin löytämiseen. Toimin pääasiassa Oulussa, mutta myös sisustussuunnittelu netissä etäyhteydellä on mahdollista.

Mitä sisustussuunnittelu sisältää?

Sisustussuunnitelma voi pitää sisällään esimerkiksi:

  • pohjaratkaisu- ja tilankäyttösuunnitelman
  • kiinto- tai irtokalustesuunnitelman
  • väri- ja pintamateriaalisuunnitelman
  • tekstiilisuunnitelman
  • sisustussuunnittelijan tekemän valaistussuunnitelman.

Suunnitelma mukautuu asiakkaan tarpeeseen ja suunniteltavaan tilaan. Jokaisen projektin sisältö ja laajuus kartoitetaan erikseen. Sopimus suunnitteluprojektista syntyy vasta sinun hyväksyttyä lopullisen tarjouksen. Voimme myös edetä askel kerrallaan tekemättä laajempaa projektisuunnitelmaa.

Millaisia kohteita suunnittelen?

Suunnittelen mielelläni sekä uudiskohteita että muutoskohteita.

Joskus toiveissa voi olla kokonaisvaltainen, koko asunnon sisustussuunnittelu aina pintamateriaaleista sisustuksen viimeistelyyn. Toisaalla voi olla tarve vain yhden huoneen sisustussuunnitteluun, tai muun yksittäisen tilan ilmeen päivittämiseen. Joskus pelkkä kevyt konsultaatiokäynti riittää.

Sisustussuunnittelua teen

  • koteihin

  • vapaa-ajan asuntoihin

  • toimitiloihin (pienin rajoituksin).


Jotkin projektit vaativat sisustussuunnittelijan lisäksi muiden ammattilaisten suunnittelutyötä (esim. sähkösuunnittelija, lvi-suunnittelija, kalustesuunnittelija). Kartoitan tarvittavat yhteistyökumppanit projektikohtaisesti.

Sisustussuunnittelua Oulun alueella ja etänä

Sisustussuunnittelijana työskentelen pääasiassa Oulun alueella, mutta jos aikataulut sopivat, suunnittelen tarvittaessa muuallakin Suomessa. Sisustussuunnittelu netissä etäyhteyksin onnistuu myös loistavasti.

Uutta hehkua kotiin? Ota yhteyttä tai pyydä alustava tarjous!