HEHKU

Kuka olen?

Piia, oululainen sisustussuunnittelija. Toimeen tarttuva, luova ajattelija, joka on varustettu hyvällä ja tarkalla visuaalisella silmällä sekä taitavasti kuulevilla korvilla.

Sisustusalan koulutukseni olen kartuttanut Sisustusakatemiasta, taideteollisuusalan ammattitutkinnosta (JEDU) sekä valaistussuunnittelun koulutuksesta (Oulun yliopisto & Savonia AMK).

Aiemmalta koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Sisustusalalle olen sittemmin kouluttautunut työn ohessa. Hehku on sivutoimeni ja arkipäivisin työskentelen muissa tehtävissä.

Vapaa-aikaani vietän tanssin ja joukkuevoimistelun inspiroivassa maailmassa sekä koirani kanssa ulkoillen.


Miksi Hehku?

Perustaessani suunnitteluyritystä oli haastavinta keksiä yritykselle nimi.

Mikä sana kuvaisi minua ja sitä, miksi haluan sisustaa, suunnitella ja palvella asiakkaitani?

Sana hehku tuo mieleeni vain myönteisiä mielikuvia. Se tarkoittaa minulle valoa, lämpöä, kodikkuutta, uuden hehkua. Sitä, miten jotain vanhaakin voi saada hehkumaan uudella tavalla. Kaikki tämä on sitä, mitä haluan saada työlläni aikaan. Myös sinun kodissasi tai tilassasi, jos niin haluat.

Etsitkö sisustussuunnittelijaa?

Tarjoan sisustussuunnittelun palveluita Oulun alueella, mutta aikataulujen puitteissa myös muualla. Etäsuunnittelu onnistuu ilman maantieteellisiä rajoja. Kun kaipaat hehkua sisustukseen, ota yhteyttä!