HEHKU

Kuka olen?

Piia - toimeen tarttuva, luova ajattelija, joka on varustettu tarkalla visuaalisella silmällä ja taitavasti kuulevilla korvilla.

Sisustusalan koulutukseni koostuu Sisustusakatemiasta (2020), valaistussuunnittelun koulutuksesta (Oulun yliopisto & Savonia AMK 2022) sekä sisustajan ammattitutkinnosta (valmistun syksyllä 2022). Olen Sisustusosaajat-verkoston ammattilaisjäsen.

Aiemmalta koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Sisustusalalle olen sittemmin kouluttautunut työn ohessa. Tällä hetkellä Hehku on sivutoimeni ja arkipäivisin työskentelen muissa tehtävissä.

Vapaa-ajallani tanssin, ulkoilen koirani kanssa ja silloin tällöin myös maalaan.


Miksi Hehku?

Pian sisustusopintojen aloittamisen jälkeen oli selvää, että perustaisin yrityksen.

Palvelukokonaisuus alkoi kehittyä luontevasti ensimmäisten asiakasprojektien myötä. Kaikkein vaikeinta oli löytää yritykselle nimi! Mikä sana kuvaisi minua ja sitä, miksi haluan sisustaa, suunnitella ja palvella asiakkaitani? Pohdinta ajoi minut omien arvojeni äärelle - ja sieltä se vastaus löytyi.

Sana hehku tuo mieleeni vain myönteisiä mielikuvia. Se tarkoittaa minulle valoa, lämpöä, kodikkuutta, uuden hehkua. Sitä, miten jotain vanhaakin voi saada hehkumaan uudella tavalla. Kaikki tämä on sitä, mitä haluan saada työlläni aikaan. Myös sinun kodissasi tai tilassasi, jos niin haluat.