HINNAT

Sisustussuunnittelun hinta - 3 esimerkkiä

Sisustussuunnittelun hinta määräytyy projektikohtaisesti. Teen sinulle kirjallisen tarjouksen, josta käy ilmi projektin tarkka sisältö, hinta ja ehdot. Tuntiveloitukseni on 55 €/h (sis. alv 24 %).

Alla suuntaa antavia hintoja sisustussuunnittelulle (hinnat sis. alv 24 %):

 1. Kartoituskäynti 75 €: Tarvitset ammattilaisen tekemän sisustussuunnitelman tai ammattilaisen näkemystä oman sisustusprojektisi tueksi. Saat käynnin jälkeen tarjouksen suunnitteluprojektista tai muistion, jonka pohjalta voit itse edistää sisustusprojektiasi. Käynnin kesto: 45-90 min
  💡  Kartoituskäynti on helppo tapa aloittaa sisustusprojekti. Halutessasi kartoitus toimii myös yksittäisenä konsultaatiokäyntinä.
  Sinun ei tarvitse määritellä toiveitasi etukäteen - riittää kun kutsut minut paikalle.


 2. Sisustuskonsultaatio alkaen 110 €: Sinulla on valmiita sisustusideoita, joita haluat jalostaa ammattilaisen kanssa. Kartoitan tilanteesi ja etsimme yhdessä tuotevaihtoehtoja. Saat muistion sisältäen suositukset tuotteista. Konsultaatio voidaan toteuttaa myös sisustusliikkeessä asioiden.
  💡 
  Sisustuskonsultaatio sopii sinulle, joka et halua valmista suunnitelmaa, vaan konkretiaa oman suunnitelmasi toteuttamiseen.


 3. Väri- ja pintamateriaalisuunnittelu alkaen 165 €: Sisältää alkukartoituksen kohteessa, loppukartoituksen kohteessa tai etänä sekä suunnitelmadokumentit. Saat visuaalisen väri- ja pintamateriaalisuunnitelman sisältäen suositellut tuotteet. Halutessasi teen myös menekkilaskelmat, tarjouspyynnöt ja työohjeet.
  💡  Voit hyödyntää tätä palvelua, kun olet rakentamassa uudiskohdetta tai remontoimassa vanhempaa kohdetta uuteen hehkuun.

Voin räätälöidä sinulle tarjouksen myös budjetti edellä. Kun kerrot budjettisi sisustussuunnittelulle, teen sen pohjalta ehdotuksen siitä, mitä osa-alueita projekti voisi sisältää.

Lue lisää palveluistani:

Etsitkö sisustussuunnittelijaa, mutta mietit vielä budjettia ja suunnittelun hintaa?