HINNASTO

Hinnasto

Suunnittelutyön hinta määräytyy projektikohtaisesti. Teen sinulle kirjallisen tarjouksen, josta käy ilmi projektin tarkka sisältö, hinta sekä ehdot. Tuntiveloitukseni on 55 €/h (sis. alv 24 %).

Sisustussuunnittelun hinta - 3 esimerkkiä

Alla olevat esimerkit ovat suuntaa antavia hintoja sisustussuunnitelmalle.

Hinnat sis. alv 24 %

 1. Kartoituskäynti 75 €: Käydään läpi sisustustoiveita ja muutostarpeita paikan päällä kohteessa. Annan vinkkejä, miten edetä sisustuspulmien kanssa. Toimitan sinulle sopimamme mukaan joko kirjallisen muistion käynnistä tai tarjouksen suunnitteluprojektista. Kartoitus kestää n. 60-90 min.
  💡  Kartoituskäynti on helppo tapa aloittaa sisustusprojekti.
  Sinun ei tarvitse osata määritellä sisustustoiveitasi etukäteen - riittää kun kutsut minut paikalle.


 2. Yhden huoneen tai yksiön kevyt sisustussuunnitelma alk. 220 €: Sisältää alkukartoituksen kohteessa, visuaalisen suunnitelman sekä tuotelistan hintoineen ja hankintapaikkoineen. Suunnitelmaan voi sisältyä esimerkiksi irtokalusteet ja tekstiilit. Ei sisällä mittatilausratkaisuja.
  💡 
  Kevyt sisustussuunnitelma toimii yhtä hyvin sisustamisen alkusysäyksenä kuin myös apuna sisustuksen viimeistelyssä.


 3. Kylpyhuoneen tai keittiön kevyt muutossuunnitelma alk. 385 €: Sisältää alkukartoituksen kohteessa, loppukartoituksen kohteessa tai etänä sekä suunnitelmadokumentit. Kevyen suunnitelman dokumentteihin kuuluvat 2D-kuvat, budjettiarvio toteutuksesta sekä tuote-esimerkit kiintokalusteista ja pintamateriaaleista. Ei sisällä merkittäviä pohjaratkaisumuutoksia, mittatilausratkaisuja eikä valaistussuunnitelmaa.
  💡 
  Tämä palvelu sopii erityisesti, kun et halua remontoida tilaa kokonaan uusiksi, mutta kaipaat muutosta esimerkiksi tilan ilmeeseen ja valaistukseen.


Sisustussuunnittelua netissä etäyhteyksin - 4 hintaesimerkkiä

Hinnat sis. alv 24 %


 1. Etäkartoitus 75 €: Käydään läpi sisustustoiveita ja muutostarpeita videoyhteydellä. Annan vinkkejä, miten edetä sisustuspulmien kanssa. Toimitan sinulle sopimamme mukaan joko kirjallisen muistion kartoituksesta tai tarjouksen (etä)suunnitteluprojektista. Kartoitus kestää noin 60 min.
  💡  Etäkartoitus on hyvä ja edullinen tapa aloittaa suunnittelu. Sopii myös, jos olet sisustamassa isompaa kokonaisuutta ja haluat näkemystä toteuttamisvaihtoehtoihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 2. Etäkonsultaatio alk. 220 € yhden tilan kokonaisvaltaiseen sisustukseen (pintamateriaalit, irtokalusteet, tekstiilit, irtovalaisimet). Konsultaatio alkaa etäkartoituksella (videoyhteys) tai puhelimitse. Luon sinulle visuaalisen ideapaketin sisältäen esimerkkituotteet hintoineen ja hankintapaikkoineen. Suunnitelma ei sisällä mittapiirustuksia, menekkilaskelmia, kiintokalusteita eikä mittatilausratkaisuja.
  💡  Konsultaatio sopii hyvin tilanteeseen, jossa haluat saada yhden tilan sisustuksen kerralla kuntoon.


 3. Etäprojekti alk. 330 € laajempiin suunnittelutarpeisiin. Projekti hinnoitellaan sen laajuuden perusteella. Tarkemmista suunnitelmadokumenteista sovitaan erikseen. Pidempi projekti saattaa sisältää useampia puhelin-/videotapaamisia. Suunnitelma on ehdollinen sellaisten elementtien osalta (esim. mittatilausratkaisut), joiden toteutuskelpoisuutta ei voida etänä varmistaa.
  💡  Etäprojekti on oikea valinta, kun pelkkä konsultaatio ei riitä, vaan tarvitset tarkemman tai/ja laajemman suunnitelman.


 4. Tyylikonsultaatio 75 € oman sisustustyylin ja sopivan värimaailman löytämiseksi. Tyylikonsultaation tarkoituksena on helpottaa sinulle sopivien sisustusvalintojen tekemistä. Tyylikonsultaatio voi myös sisältyä laajempaan suunnitteluprojektiin.
  💡  Tämä palvelu helpottaa esimerkiksi uudiskohteen sisustussuunnittelun aloittamista. Tyylikonsultaatiosta on apua myös silloin, kun kodin sisustus ei enää tunnu omalta ja kaipaat tyylin selkeytystä.

Paketit ovat täysin räätälöitävissä tarpeesi mukaan. Valmiisiin suunnitelmiin voidaan tehdä pieniä muutoksia tarjouksessa määriteltyjen ehtojen mukaisesti. Etäsuunnittelu toteutetaan sähköpostitse, puhelimitse ja/tai videoyhteydellä. Etä- ja lähisuunnittelua voidaan myös yhdistellä.

Voin räätälöidä sinulle tarjouksen myös budjetti edellä. Kun kerrot budjettisi sisustussuunnittelulle, teen sen pohjalta ehdotuksen siitä, mitä osa-alueita projekti voi sisältää.

Etsitkö sisustussuunnittelijaa, mutta mietit vielä budjettia ja tarkkaa hintaa? Pyydä tarjous tai kysy lisää!